Uutiset ja ajankohtaiset

20.10.2021Uusi toiminnanjohtajaLue lisää »2.6.2021Uudet vierailuohjeetLue lisää »13.3.2023Lähihoitajan paikka aukiLue lisää »26.5.2021Alpakka kylässäLue lisää »12.5.2021KevätkuulumisiaLue lisää »12.4.2021Talossa korona-altistusLue lisää »4.2.2021Tällä hetkellä käytössä olevat vierailuohjeetLue lisää »20.1.2021Koronarokotukset ja vierailuohjeetLue lisää »

Yhteystiedot

Mäntsälän palvelukotiyhdistys ry

Kivistöntien palvelutalo
Kivistöntie 13
04600 Mäntsälä

2 kerros hoitajat p. 040 6172909

3 kerros hoitajat p.
040 6176805

Ryhmäkoti hoitajat p. 0400 237402

Muut yhteystiedot löytyvät vasemmasta reunasta otsikon yhteystiedot alta.

Mäntsälän palvelukotiyhdistys ry

Toiminnanjohtaja
Sirpa Salmi
puh. 040 740 8084
ma-pe klo 9-16

Hallituksen puheenjohtaja
Reijo Tilvis
puh. 0400 698 575

Yhteydenotot Toiminnanjohtajaan opiskelija-asioissa (harjoittelupaikkojen varaamiset jne.)

 ASUMINEN


Kivistöntien palvelutalo on tarkoitettu Keusoten alueella asuville ikäihmisille sekä vammaisille henkilöille. Järjestämme ikäihmisten ja vammaisten henkilöiden palveluasumista, tehostettua palveluasumista sekä ryhmäkotiasumista muistisairauksia sairastaville henkilöille. Palvelutalossamme on yhteensä 52  asukaspaikkaa.

Tavoitteenamme on asukkaan hyvä ja turvallinen olo, laadukas hoito sekä toimintakyvyn ja mielen virkeyden ylläpitäminen.

Asukkaat asuvat palvelutalossa vuokralla. Palveluasumisen asuntoihin kuuluu oma keittiö-olohuone, makuuhuone sekä wc-suihku. Lisäksi jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke. Ryhmäkodissa omaan asuntoon kuuluvat huone sekä oma wc-suihkutila.

Palveluasuminen ja tehostettu palveluasuminen

Palveluasumisessa asukkaan tuki ja hoito suunnitellaan asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti yhdessä asukkaan ja hänen omaisensa kanssa. Tehostetun palveluasumisen asiakkailla on hoidon tarve suuri tai he tarvitsevat apua ympärivuorokauden. Asukkaiden palveluun kuuluvat ympärivuorokautinen hoito ja huolenpito, lääkehoito, sauna- ja peseytymisapu sekä siivous-, pyykki- ja ruokailupalvelut. Hoitomaksu määräytyy Keusoten laskutusperusteiden mukaisesti. 

Ryhmäkoti muistisairaille

Muistisairaiden hoitoon erikoistunut 12-paikkainen ryhmäkoti tarjoaa turvallista, kodinomaista ja arjessa selviytymistä tukevaa asumista. Ryhmäkodissa on kaksitoista asukashuonetta yhteistiloineen. Asukkaiden palvelu pitää sisällään kaiken heidän tarvitsemansa hoidon ja huolenpidon ympärivuorokauden. Hoitomaksu määräytyy Mäntsälän kunnan laskutusperusteiden mukaisesti. 

Hyvän hoidon ja huolenpidon lisäksi ryhmäkodissa panostetaan heikentyneen muistin huomiomiseen sekä toimintakyvyn tukemiseen erilaisissa toimintatuokioissa ja -ryhmissä.

Viriketoiminta

Palvelutalossamme on aktiivista ja monipuolista toimintaa kaikille talon asukkaille. Talossa vierailee ulkopuolisia esiintyjiä ja muuta viriketoimintaa viikko-ohjelman mukaisesti. Talossamme on säännöllisesti SPR:n ystäväpalvelun pitämä lukupiiri sekä Mäntsälän seurakunnan hartaus. Myös lauluhetkiä, tansseja, haitarimusiikkia, tuolijumppaa, tuolitanssia ja erilaisia esiintyjiä käy säännöllisesti piristämässä asukkaiden arkea. Seurakunnan ulkoiluttajat käyvät joka toinen viikko. Talossamme toteutetaan myös vapaaehtoisten rinnallakulkua saattohoidossa. 

Otamme vastaan ilolla erilaisia tilaisuuksia, esityksiä ja vierailuja päiväkodeista, kouluista, harrasteryhmiltä sekä yksityisiltä ihmisiltä. Jos haluatte tulla mukaan tekemään arvokasta vapaaehtoistyötä ja ilahduttamaan asukkaitamme, ottakaa yhteyttä toiminnanjohtajaan puh. 040 740 8084.

Viikko-ohjelma parilliset.pdf

Viikko-ohjelma parittomat.pdf

Lisätietoja ja asukkaaksi hakeutuminen

Palvelutalon asukaspaikat päätetään Keusoten SAS-työryhmässä. Lisätietoa asukkaaksi hakeutumisesta saa Keusoten internet-sivuilta.